Vay Viktória nem pasizik komolyan, de...

"Kavarások már adódnak" - vallja be a Jóban-Rosszban sztár!

Vay Viktória nem hasonlít karakteréhez: vagány, merész, szókimondó csaj - Szülei nem is fogják rövid pórázon, mert tudják: lányuk a korosztályánál jóval érettebben gondolkodik, viselkedik.

2010.10.03 14:29Kiskegyed

A sorozatban Magdika aranyos, kedves, már-már túl jó kislány, nincs benne élet. Neki unalmas lenne, ha ilyen lenne - véli Vay Viktória, az ifjú színésznő.

"Én a haverokkal másfajta életet élek, sokat hülyülünk, de tudok éretten is viselkedni. A negyvenes-ötvenes korosztállyal is remekül megértetem magam. Gesztesi Karcsival, aki az apám a sorozatban, nagyon jóban vagyunk, nagyon aranyos pasi. Amikor bejön a stúdióba, mindig megkérdezi, hogy vagyok, mit csináltam a hétvégén. Nekem az ő színészi játéka példaértékű. És nagyon jó ember is. Mikor magánélete zűrössé vált, ezt egyáltalán nem hozta be a stúdióba. Claudiával való szakítását is elintézték a színfalak mögött" - mesélte Viki a Kiskegyedben.

Vay Viktória - Fotó: bulvaros.hu

Bátyjaival nehéz dolga lesz a pasijának

"A szüleim eléggé liberálisak, elengednek mindenhova, persze kérik, hogy számoljak be mindenről. Megértem őket, hogy féltenek, hiszen csak 15 éves vagyok, és bennük van, hogy ennyi idősen még nem kéne állandóan bulizni, haverokkal lógni... De úgy látom, kezdenek beletörődni, és megértik, hogy ez az életmód korral jár, és nem megy az iskola rovására. Ugyanis ami a tanulmányaimat illeti, igyekszem maximálisan teljesíteni." - árulta el a színésznő.

Vikinek három bátyja van, velük már végigjárták a szülők ezt az utat. Voltak problémák abból, hogy nem engedték el őket helyekre, ezért nála ezt már nem teszik.

"Belátják, hogy korosztályomhoz képest érettebb vagyok, és hagyják, hadd tapasztaljam meg a dolgokat. Nem voltak komolyabb konfliktusaink emiatt, sosem kaptunk hajba. Együtt élünk a nagypapámmal is, aki nagyon jó fej, imádom őt. Barátom még nincsen, de szerintem ebben a korban még nincs is itt az ideje, hogy komoly kapcsolatom legyen. Persze, bár komolyabb pasizásba még nem kezdtem, azért kavarások már adódnak... A három bátyám már most mondogatja: Viki, ha pasid lesz, nem könnyítjük meg az életét! Én ezen mindig jót nevetek, de félek is, hogy mi lesz, ha bárkit is bemutatok a családnak. Óvnak, és megvan mindenről a véleményük, amit tiszteletben is tartok, de azért azt szoktam nekik mondani: fiatalság, bolondság"
- vélte Viktória a Kiskegyedben.

A nagymama színésznő volt

"A szüleim és a bátyáim is teljesen mással foglalkoznak. Szüleim teljesen civilek, anyukám apukám titkárnője. Egy földműveléssel foglalkozó céget vezetnek. Édesapám első házasságából született Gergő (27), aki tűzoltó lett, és Marci (30), aki Greenpace-aktivista. Mindkettőjük foglalkozása életveszélyes... Édestestvéremmel, Danival együtt élünk, ő gimnazista, és elég sokat bulizunk együtt. Nagy rajongóim, nézik a sorozatot. Nagymamám volt színésznő, Vay Ilus, ő két évvel ezelőtt hunyt el. Nagy példaképem volt, remekül játszott. Teljes mértékben támogatott, mikor elhatároztam, hogy elkezdek színészkedni. Beszédhibás voltam, és ő sokat segített abban, hogy szebben hangsúlyozzak, artikuláljak. Kritikus volt velem eléggé, de ezt köszönöm neki. Most nem kaptam szerepet a Nemzetiben. Nem vagyok már gyerek, de még felnőtt sem, és ez a tinédzserkategória nem annyira keresett a színházban."
- mesélte Viktória a Kiskegyedben.

Meghízott a nyári bulizásban 

"Imádok utazni, nagyon érdekelnek az idegen kultúrák, minden vágyam, hogy minél több helyre eljussak, bár eddig még csak a környező országokban voltam. Az idén nyáron nem dolgoztam sokat, nem voltam túlterhelve a forgatásokkal. Leginkább a haverokkal lógtam. A Balatonon is többször voltam, és nyár elején Olaszországban is tölthettem tíz napot barátokkal és az osztálytársaimmal. Sorrentóban voltunk, buliztunk éjjel-nappal, rengeteg pizzát, tésztám ettem, meg is híztam rendesen. De már sikerült leadnom a pluszkilókat. Nagyon tetszett a mediterrán élet, a szieszta. Sokkal kedvesebbek, szociálisabbak ott az emberek, mint itthon. Nyáron általában éjjel kettőkor feküdtem, másnap egykor keltem, úgyhogy kicsit elcsúszott az időérzékem..." - mondta el Vay Viki a Kiskegyedben.

Otthagyta családját a Jóban Rosszban sztárja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.