Puskás Peti a visszatérésen gondolkozik

Újra játszana a színész a Jóban Rosszban-ban

A színész fél éve hagyta el a TV2 sorozatának csapatát, ám már a visszatérésen gondolkodik: egy éven belül újra játszana a Jóban Rosszbanban.

2010.09.07 06:29tabu.tv

"Várják, hogy egyszer majd visszajövök a rákhalászatból. Nyugodtan mondhatom, hogy nagyon hiányzik a sorozat, mert szerettem ott lenni, de hát majd meglátjuk, hogy hogyan alakul az élet. Tervezem, hogy visszamegyek, de hogy ez most fél év lesz, vagy egy év, az később eldől..." - meséli a tabutv.hu riporterének Puskás Peti.

Fotó: puskaspeti.hu

A színésznek már csak azért is hiányzik a Jóban Rosszban csapata, mert az ott eltöltött négy-öt év alatt tanulta meg a szakma szinte minden apró fortélyát. "Nagyon hálás vagyok, hogy anno bekerülhettem oda, mert sok-sok tudást magamba szívtam, és az embereket is nagyon megszerettem.

Nyilván az nem volt túl jó, amikor reggel fél nyolcra kellett bemenni, de a színészek és a stáb az egy nagyon-nagyon jó dolog volt az életemben!
" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Puskás Peti.

"Azt mondhatom, hogy hála a sok munkának, most anyagilag is ugyanúgy jövök ki, mint amikor a sorozatban játszottam. Akkor azért is hagytam abba, mert nem lett volna idő arra és a többi dologra is, de hát nyilván az lenne a legjobb, ha visszamennék oda, és mindenhol nyolcvankétszer ennyi pénzt keresnék... az marha jó lenne!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Puskás Peti.

Puskás Peti, a mikrofongyilkos

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.