Szakítás miatt lett zenész a sztár?

Puskás Petit üldőzőbe vette egy anyuka!

A Megasztárból ismert énekes is fellép a február 14-i székesfehérvári musical gálán - A népszerű énekes ugyan nem sorolja magát a legromantikusabb férfiak közé, de azt elismeri: érzékeny férfi.

2010.02.12 17:30ma.hu

Ma már mosolyog azon az eseten, amivel annak idején a karrierje elindult. Sok-sok évvel ezelőtt az akkori barátnője szakított vele, ő pedig egy utolsó próbálkozásként szerenádot adott neki az ablaka alatt.

A dolog pikantériája mindössze annyi volt, hogy mindez délután négy órakor jutott eszébe az énekesnek. A lány sírva fogadta ugyan dalokat, de ettől függetlenül kikosarazta a szerelmes fiatalt.

Puskás Peti egyébként is érzékeny embernek vallja magát, amibe belefér egy kis romantika is.

- Nem vagyok nagy rajongója a szerelmes daloknak, de ha arról van szó a sajátjaimat szívesen eléneklem. Ám azért van egy-két nagy kedvenc is. A Song for you című szám a favorit, az bizony elég szerelmes. Jó is az, amikor az ember sír, szenved, aztán kiírja magából bánatát – mondta el Peti.

A székesfehérvári musical gálán sem lesz hiány érzelmes nótákban. Igaz, Puskás Peti inkább azokkal a dalokkal áll színpadra, amit egyébként is énekel (Padlás, József és a színes szélesvásznú álomkabát), de az biztos, hogy megdobogtatja majd a női szíveket.

- Ha minden jól megy zongorázgatok is majd, hogy olvadozzanak a hölgyek! –
tette hozzá huncut mosollyal a népszerű zenész. A gálát február 14-én, Bálint napján rendezik a székesfehérvári Arév csarnokban.

Peti izgatottan várja az eseményt - ahol mások mellett Varga Miklóssal, Fésűs Nellyvel és Tóth Gabival lép fel - mert legutóbbi Valentin napja is érdekesen sült el.

Történt ugyanis hogy egy nő üldözőbe vette a Megasztáros fiatalt, de nem a szerelmével, hanem inkább haragjával.

Az ugyan menekülés közben nem derült ki, hogy miért is akarta megruházni a fiatal énekest az ismeretlen hölgy, de Peti sejtése szerint a lányához már lehetett valami köze.

Puskás Peti ágyban töltötte a karácsonyt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.