Miért hordja a két magyar sztár egymás ruháját?

Hazudik! - kiáltott SP Puskás Petire

Kiderült, hogy a legnagyobb SP rajongó Puskás Peti és ez fordítva is így van - A színésszé lett aranytorkú megasztáros szerint SP öltözéke gyengébb, mint az övé: főleg, hogy egymás ruháit hordják.

2009.11.14 12:05Tabu tv

SP és Puskás Peti nagy pajtások és mindketten elég jól öltözködnek.

"Én valahogy a fantasztikus, csodálatos, ízléses, szexuális, erotikus és az SP-nél kicsit jobb szavakkal jellemezném az öltözködésem" - kezdi a tabutv.hu videójában Puskás Peti, aki az Arena Plaza októberi divatbemutatóján beszélt a divatról.

"Az SP stílusa mindenképp gyengébb, mint az enyém" - folytatta Puskás. Még pislogni sem volt ideje és máris megjelent SP, aki mindent cáfolt: "Hazudik!" - kiáltotta Éder Krisztián a Tabu Tv mikrofonjába.

Persze nem kell tartanunk attól, hogy a két barát végképp összeveszett volna. "A legnagyobb SP rajongó a Peti, én pedig a legnagyobb Puskás rajongó vagyok" - meséli a tabutv.hu riporterének SP.

"Mi szeretünk másolni. Kitaláltuk, hogy én másolom Őt, Ő pedig engem. Én igazából úgy szoktam kinézni, mint Ő, Ő pedig úgy, ahogy én" - tette hozzá Puskás Peti, akin, úgy tudni, az interjú alatt is Éder Krisztián trikója lapult.

És hogy milyen génkísérletet végeztek a Puskás Peti fején lévő majommal, ami miatt le kellett őt onnan vágni? A Tabu Tv videójából ez is kiderül!

Puskás Peti már munkahelyen is szexelt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.