Több liter alkohol, és egy részeg színész

Videóval: durva! Puskás Peti és SP szesszel csencsel!

A két fiatal híresség egy színésszel több liternyi alkoholt próbáltak megitatni. Persze nem egy előrehozott áprilisi tréfáról volt szó, hanem egy nagyon fontos kreatív feladatról: Puskás Peti és SP ugyanis egy reklámfilmet forgattak. A fiatalok egyenlőre ingyen vállalják az ilyen jellegű felkéréseket, de mivel pénzt költenek rá, idővel azt szeretnék, ha visszajönne a hasznuk. És hogy mi lett az ivó fiú sorsa? A videóból kiderül!

2010.01.16 11:44tabu.tv

Puskás Peti és SP órákon keresztül alkoholmámorban tartottak egy fiatal színészt, Tóth Olivért. A fiú valószínűleg előre nem tudta, hogy mire vállalkozik, hiszen 69 koktélkülönlegességet kellett volna elfogyasztania egy könyv olvasása közben. A készítők arra voltak kíváncsiak, hogy meddig bírja józanul!

"Épp a 69 talpon álló koktélnak csinálunk egy reklámfilmet. Éder Krisztián az operatőr, a kreatív team tagja. A főszereplő Tóth Olivér, aki egy színész, sok reklámfilmben szerepel. Az emberek az alkohol hatására általában illuminált állapotba kerülnek, valószínűleg Ő is így fog viselkedni öt-hat koktél után" - meséli a tabutv.hu riporterének Puskás Peti, aki a reklámfilm rendezője volt.

"Kreatív dolgokban segítek Petinek, illetve a világításban, a felvételben és az utómunkában. Tulajdonképpen azt csinálom, amit tanulok. Amit használunk, az egy új technika. HD minőségben tud rögzíteni a fényképező, és így fotóoptikákat is tudunk használni
" - osztotta meg a Tabu Tv internetes videójára klikkelőkkel SP, akinek nem volt újdonság a Jóban Rosszban sztárjával való közös forgatás.

A főszereplő pedig rendesen elázott a videó végére, de azért benne is mond érdekes dolgokat. Nézze!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.