Fittyet sem hányt a csinos sztár Petire

Puskás Peti belemászott Szabó Erikába!

Éppen interjú készült a Barátok Közt volt szereplőjével, Szabó Erikával, amikor a konkurens csatorna szappanoperának sztárja belépett a kamera elé - Erika láthatóan nagyon meglepődött, de fittyet sem vetett színésztársa közeledésére, hiszen neki pasija van!

2010.03.17 06:30Tabu tv

Szabó Erika szép lány, és ezt valószínűleg Puskás Peti is így gondolja, ezért minden lehetséges percben a közelébe szeretne kerülni.

A Barátok Közt gyanútlan ex-Tildája épp színházi szerepeiről mesélt, amikor finoman belemászott a képbe a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának szereplője, ezzel egy világ összeomlását okozva azoknak, aki hittek a Csillagvirág Klinika és a Rózsa kávézó létezésében.

"Gyakran jársz erre? Én szoktam ide járni, játszom darabokban is, képzeld! Színész vagyok..."
- mutatta be magát a tabutv.hu videójában Puskás Peti, aminek láthatóan Erika már nem örült annyira.

"Szervusz Péter! Annyira örülök, hogy megismerhettelek, elképesztő!" - reagált a színésznő, aki a történtek ellenére még szívesen beszélt a tévézéssel való kapcsolatáról is.

"Nem gondolom, hogy a tévében vagy médiában szerepelni elítélendő dolog, hiszen én magam is hat évet szerepeltem a televízióban. Hál' istennek most vannak feladatok és munkám, de semmi sem lehetetlen, így az sem, hogy visszatérek!"
- osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Szabó Erika, aki a magánéletéről egyáltalán nem volt hajlandó beszélni.

Puskás Peti a Scooby Doo musical-ben!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.