Újra együtt a sorozatbeli pár!

Szabó Erika és Réti Barnabás képernyőn kívül is szerelmes!

Két hónapja véget ért a forgatás Tilda és Erik számára - Szabó Erika és Réti Barnabás azonban nemcsak a Barátok köztben alkotnak egy párt!

Szabó Erika, azaz Tilda legszexibb fotói! képgaléria

2009.03.17 08:15

Éveken át láthattuk nap mint nap a képernyőn Szabó Erikát és Réti Barnabást, karakterüket azonban kiírták a sorozatból - Nem volt egyszerű az elválás a Barátok közttől, de nem szomorkodnak - adta hírül az Epizód magazin.

A lapnak Barnabás elmondta: végre kipihente magát, és rengeteg meghallgatáson járt. Már nem bánja, hogy váltania kellett: más szereposztásban is kipróbálja magát, civil munkát nem tudna elképzelni magának!

Kiderült: hamarosan egy darabban játszik majd Barátok közt-beli párjával, Szabó Erikával, ráadásul szerelmespárt alakítanak, akikről a Szerelem bolondja című amerikai kortárs drámában. Két fiatalról szól, akik őrülten szeretik egymást, de kiderül: féltestvérek - mesélte Barnabás az Epizód magazinnak.

A színész elárulta: a szerep teljesen illik Szabó Erikára, aki véleménye szerint nagyon szenvedélyes és vonzó nő.

A Barátok közt Tildáját megformáló Erika nagy örömmel mondott igent a felkérésre - szeretett együtt dolgozni Barnabással és biztos benne, hogy a színpadon is remek párost alkotnak majd. De karakterük nem fog hasonlítani a Barátok köztben látotthoz.

A színésznő egyébként szintén tudott pihenni az elmúlt időszakban, és annyi feladatot elvállalt, hogy nem unatkozik. De hozzászokott a pörgéshez - árulta el az Epizódnak Szabó Erika.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.