Baronits Gábor nem akart távkapcsolatot

Szívfacsaró volt a nem - szakított a Jóban Rosszban sztárja!

Baronits Gábor szakított, de Miamiba utazik - A Jóban Rosszban sztárja alávetette magát barátnője akaratának, és a távkapcsolat sötét következményeit megelőzve kimondták a szívfacsaró nemet.

2010.07.27 06:30Tabu tv - Fotó: sztaradatbazis.hu

Véget ért Baronits Gábor kapcsolata - a fiatal színész és kedvese nem szeretett volna távszerelemben élni...

"Most nincs úgy senkim igazából... Három hete vége lett a kapcsolatomnak, mert nem úgy alakult a dolog, ahogy szerettük volna. Már két hete nem is beszéltünk, de szerintem később beszélő viszonyban leszünk!" -
mesélte a tabutv.hu riporterének Baronits Gábor, aki nem úgy tervezte, hogy hogy véget ér ez a szerelem.

A szakítás oka az volt, hogy a színész és a barátnője túl messzire költöztek egymástól, amit a pár lány tagja szerint már nem bírt volna ki a szerelmük.

"Igazából semelyikünk nem szerette volna, hogy vége legyen, csak egyszerűen így alakult..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Jóban Rosszban sztárja, aki a nyarat barátokkal tölti majd, és talán a tengeren túlra is ellátogat.

"Őrületes nagy bulik, móka és kacagás lesznek, ugyanis van öt hét szabadságom a sorozatban, és aktuális színházi szerepem sincs." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Baronits Gábor.

Ungár Anikó fia a vakáció alatt valószínűleg Miamiba is elutazik majd, hiszen az egyik közeli rokona ott él, és nagyon szeretne vele találkozni.

"Kihívott az unokatestvérem Miamiba, ugyanis ő ott lakik, és csak a repülőjegyet kellene fizetnem. Gondolkodom még rajta, de hogy ha lesz szabad két hetem, akkor kimegyek... az nagyon jó lenne!"
- tette hozzá az internetes sztártévé videójában a színész.

Megfoghatják a lányok a bevállalós tévésztárt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.