Új hősök érkeznek a magyar sorozatba

Sztárt csinálnak Ungár Anikó fiából

Bombaként robbant a hír, miszerint ismét új szereplők forgatják fel Csillagkút életét. A TV2 sorozatába két fiú is ékezik, de egyikük már ismerős lehet valahonnan: Baronits Gábor édesanyja nem más, mint Ungár Anikó.

2009.11.04 19:30Tabu tv

A bűvész Ungár Anikó nagyon örül fia, Baronits Gábor sikerének, azonban mégis fenntartásokkal fogadta a hírt: nem biztos benne, hogy itt kell kezdeni egy szakmát.

A Jóban Rosszban új sztárja, Gábor nem a lépcsőfokok elejéről indult el felfelé, talán ezért aggódik egy kicsit a méltán híres anyuka.

"Ő a maga útját járja. Azért örülök neki, mert Ő kicsi kora óta színésznek készült, de nem vagyok benne biztos, hogy itt kell kezdeni egy szakmát" - meséli a tabutv.hu riporterének Ungár Anikó.

Szerinte a fia tudja, hogy mit akar.

"Úgy gondolom, hogy ez már a lépcsőfokok közepén van, és nem biztos hogy jó, hogy nem elölről indul a Gábor. Őt kiválasztották, nyilván úgy gondolják, hogy Ő erre alkalmas, Ő pedig az élet iskoláját járja és nagyon jól érzi magát ebben a társaságban" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában a bűvész, aki nem félti a fiát az ismertségtől.

Ungár Anikó megválogatja, mire bólint rá!

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.