Szabó Zsófi: "Mindig megölelem apukámat"

Nem depressziós a Jóban Rosszban sztárja

Szabó Zsófi nem érzi problémának, hogy beállt a celebek sorába, de az aggasztja, hogy nem tudja, ki látja benne Zsófit és ki a népszerű sztárt.

2010.09.27 11:29ma.hu / Napi Ász

Szabó Zsófi élvezi a rá irányuló reflektorfényt, aminek csak akkor látja hátrányát, amikor párt szeretne találni magának. Amióta ugyanis ismertté vált a Jóban Rosszban révén, nem volt igazán komoly kapcsolata. Ezen még a nemrégiben műsorba került Édesnégyes sem tudott változtatni, ahol a romantikusan induló kapcsolat végül azért fulladt kudarcba, mert a kiválasztott Balázsról utóbb kiderült, melegeknek szóló honlapon pózolt meztelenül.

De nemcsak ez az egy csalódás érte Zsófit az utóbbi néhány évben, leginkább azt sajnálja, hogy amikor valakivel megismerkedik, akkor a fiú már szinte mindent tud róla a sajtóból, neki viszont nincs elég jó szeme ahhoz, hogy meglássa: hódolója őt magát látja-e, vagy csak a hírességet.

Szabó Gyula, a nagy mesélő (Fotó: csutkamano.hu)

Azért Zsófinak nem teljesen idegen a hírnév, ugyanis szintén színész édesapja mellett kicsi korától hozzá volt szokva a rivaldafényhez. Szabó Gyulával nagyon jó a kapcsolatuk, Zsófi többször is megöleli őt és nagyon ügyel arra, hogy valahányszor elköszönnek egymástól, azt mindig békében tegyék.

Nagymamáját úgy vesztette el, hogy néhány órával korábban valami apróságon összevesztek, és mire Zsófi visszaért a vásárlásból, az idős hölgy már nem élt, Zsófi sosem tudta neki megmondani, hogy sajnálja a vitát - árulta el a fiatal színésznő a Napi Ásznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.