Fiú vagy lány a szerencsés?

Szabó Zsófi már nem szingli?

A Jóban Rosszban szőke démonja SP-nek vallotta be, hogy valószínűleg van párja, de azt már csak az isten tudja, hogy a delikvens fiú vagy lány.

2010.07.04 08:46tabu.tv

A party fúró SP ezúttal köldök fog piercing ügyben végzett kutatást egy buliban, de közben rátalált egy mostanában daloló színésznőre, Szabó Zsófira is.

"Szia Krisztián! Egy étterem kerthelyiségének nyitó bulijáról jöttem át ide, és ezek után veled töltöm az est itteni részért... Az ottani részét viszont egyedül töltöm, de ez nem azt jelenti, hogy nincs párom. Lehet, hogy van, de attól még tölthetem egyedül! Ma este nincs párom...
" - mondta el a tabutv.hu mikrofonját fogó SP-nek a Jóban Rosszban sztárja, aki a kedvese nemére is utal a beszélgetésben.

SP közben egy másik szőkeségre is rátalált, de várjunk csak... mi van a fogán?

"Fog piercing! Máshol is van piercingem... a köldökömben! Azért csináltattam meg őket, mert egyszerűen tetszett, de nem mutatom meg. Bevállalós vagyok, de azért más, ha egy strandon kell megmutatni, vagy egy ilyen bulin. Most nem fogom itt mindenki előtt felhúzni a pólót, hogy meg tudjuk nézni a piercinget!" - mesél a tabutv.hu-n az extrém ékszerek történetéről az egyik szőke party arc. Zsíír a buli?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.