Egyre gyakrabban látni toplessben

Képekben: Zséda egyre érettebb és kihívóbb

Zsédenyi Adrienn az elmúlt időszakban egyre többször jelenik meg mélyen dekoltált, nőies és szexi ruhákban, sőt nemrég az is előfordult hogy fürdőruhában, vagy esetleg felső nélkül pózolt egy-egy újságban.

Képekben a gyönyörű énekesnő, Zséda! képgaléria

2010.07.28 15:27tabu.tv

Zséda azzal magyarázza a korábbi időszakokhoz képest sokkal nőiesebb öltözködését, hogy egyre érettebb lett.

"Telnek az évek, és azt gondolom, hogy az így van jól, hogy ha minél több erőt mutat meg magában az ember, ugyanis ez egy erőteljesebb női jelenlét, ami megmutatkozik a színpadi műsorokban, a fotókon vagy a dalokban." - meséli a tabutv.hu riporterének Zsédenyi Adrienn, aki a korábbinál kihívóbb karakter ellenére mégsem tűnik ki túlzottan a jelenlegi sztárok közül.

Fotó: zseda.hu

"Úgy látom, hogy amerre a világ halad női előadó fronton, ahhoz képest én már megint a nagyon finom kategóriába tartozom. Emlékszem, hogy amikor megjelent a Fekete rúzs, és felvettem a miniszoknyát, akkor nagyon felhördült a közönség, pedig ez ma már semmi!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az énekesnő, aki megjelenésben nem szívesen említi magát egy lapon Lady Gaga vagy Christina Aguilera mellett.

Az AVON arcáról nemrég az egyik újságban megjelent egy olyan fotó, amin alul fürdőruhában van, felül pedig csak a karjával takarta magát.

"Ezeket a fotókat én nagyon akartam, és nagyon boldog voltam, hogy a 'merj tetszeni' üzenetet velem akarták megvalósítani. Amikor a férjem megnézte a képeket, akkor csak annyit mondott, hogy Ő ezt tudta..." - ecseteli a merész fotók történetét az internetes sztártévé felvételén az énekesnő, aki nem tartott attól, hogy támadások fogják érni a képek miatt.

Zséda megtervezi a csodát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.