"Sosem tenném egy olyannak, mint a nyuszis!"

Képek - Zséda nőknek vetkőzött le!

Zséda úgy érzi, hogy gyermeke születése óta sokkal jobban meg tud nyílni az emberek felé - Mindenki meglepődésére az énekesnő levetkőzött egy magazinnak. Elmondta azonban, hogy olyan férfimagazinoknak, mint a Playboy vagy a CKM, sohasem mutatná meg bájait.

Képekben a gyönyörű énekesnő, Zséda! képgaléria

2009.05.01 10:15Tabu tv - Fotó: zseda.hu

Zsédenyi Adrienn a Tabu Tv-nek adott interjújában elmondta, hogy számára is meglepő volt, hogy pont az anyaság az, ami még sokkal bátrabbá és színesebbé tette a produkcióját, a zenéjét és az egész személyiségét.

Azt mondja, szerinte az így van jól minden ember életében, hogyha időről-időre új színek jönnek elő.

Sok előadó azért választja a vetkőzést, mert bájait promóciós célokra használja, ám Zsédánál állítása szerint ez nem így történt.

"Én azért vállaltam a felkérést, mert nagyon tetszett az ötlet, és tudtam, hogy szép fotók lesznek majd. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ennek a magazinnak a szerkesztői úgy gondolták, alkalmas vagyok a feladatra. Úgy gondolom, hogy ebben az újságban mást jelentenek ezek a fotók, mint egy férfimagazinban" - meséli a Tabu Tv riporterének Zsédenyi Adrienn.

Zséda ugyanis a magyar celeb hölgyektől eltérően egy női lapnak vetkőzött le, nem pedig egy férfimagazint választott.

Mint ahogyan mondja, őt kizárólag a művészi része inspirálta, és leszögezte hogy sohasem szeretne Playboy-ban és ehhez hasonló magazinokban vetkőzni.

"A Playboy-os vagy CKM-es magazinokat meg sem nézem, mivel egyformának találom őket. Sajnos ezek nem a női szépségről szólnak, hanem valami egészen másról. Nekem van egy olyan érzésem ezekkel az újságokkal kapcsolatban, amit egyáltalán nem szeretnék összekeverni a Zsédaságommal" - mondta el Zsédenyi Adrienn a Tabu Tv-nek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.