Vértócsában találtak rá a szexmunkásra

Tusolás közben robbant fel a melle a pornódívának

Gina-Lisa pornószínésznő saját "szakmai elhivatottságának" lett az áldozata: 300 grammos mellimplantátumai életveszélybe sodorták, miután valósággal felrobbantak a mellei tusolás közben, írja a Click! napilap.

2010.07.15 10:55manna.ro

A német szépség csak vonzóbb szeretett volna lenni, amikor úgy döntött, mindkét mellébe egy-egy 300 grammos szilikonbetétet ültet. A beavatkozás 7 ezer eurójába került. A pornószínésznő a műtét után három nappal éppen tusolt, amikor az egyik melle hatalmasra duzzadt, ő pedig összeesett.

A barátja talált rá az elájult, vértócsában fekvő dívára. Florian azonnal hívta a mentőket. Mint kiderült, a vágáskor keletkezett heg nem forrt be rendesen, a jobb mellében pedig megpattant egy nagyobb ér, innen patakzott a vér.

Sok vért veszített, az orvosoknak azonban sikerült megmenteniük az életét.

Andrei Carantino esztétikai sebész szerint a belső vérzés miatt robbant fel a sztár melle. Elmondta, a dívának tusolás közben is védelmeznie kellett volna a beavatkozás helyét, a kötést nem szabadott volna levennie. Az orvos a Click! lapnak elmondta, ritka, szinte hihetetlen esetről van szó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.