A sztár híres és két gyermek anyja akar lenni

Hien "bedepizik" - visszasírja a nyarat

Hien mostanában gőzerővel éneket tanul - Akkordokat, összhangzattant kell gyakorolnia a szolfézsórákon, de ennek ellenére - vagy éppen ezért - boldognak tartja magát. Problémái ezzel együtt vannak...

2009.12.14 14:30juj.hu

Hiennel beszélgetett a juj.hu - elsősorban az énektanulásról. Akkordokat, összhangzattant kell tanulnia a szolfézsórákon, de ennek ellenére vagy éppen ezért boldognak tartja magát.

Problémái ezzel együtt vannak, de nem konkrét dolgok: ahogy ő mondja, átlagos kamaszkori problémák ezek. Nem szerelmes és lehet, hogy pont ezért rossz neki néha.

Néha csak úgy bedepizik - így mondta -, visszagondol a nyárra és szomorú, hogy miért múlt el, ilyesmi.

Amikor a riporter az álmairól kérdezte, elmondta: elismert énekesnő szeretne lenni, akár Amerikában is, valamint orvos lesz és két gyermeket szül majd.

Hien részleteket is elárult a videóban!

Hien szerint játék az egész...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.