Balázs megdolgoztatta a megasztárt!

Képek: Hien örült, aztán csak lihegett

Czanik Balázs Ingyen torna sorozatának e heti meglepetés sztárvendége a csodahangú Hien volt - A megasztár különösen örült a felkérésnek, hiszen készülő új lemeze mellől most először szabadult el, hogy egy kicsit felfrissüljön.

2009.11.03 19:25ma.hu

Czanik Balázs Mozdulj rá tornáján hétről hétre több százakat mozgat meg, és ehhez mindig a legjobb társedzőt választja.

A héten a fiatal megasztárt, Hient kérte fel, hogy legyen a partnere, és együtt adjanak órát a tornázni vágyóknak, ezzel is népszerűsítve a mozgást az emberek körében.

A fiatal énekes az iskolapadon kívül, legtöbb idejét újonnan készülő lemeze miatt stúdiókban tölti, ezért nagyon örült egy kis kikapcsolódásnak.

Hien nagyon szeret a szabadban lenni, mozogni, így számára külön öröm volt, hogy tornamezt húzhatott, ráadásul egy jó cél érekében.

A rendezvény, mint minden héten hatalmas sikert aratott, hiszen több mint háromszázan tornáztak együtt Balázzsal és Hiennel, aki újult erővel veti bele magát legújabb lemeze népszerűsítésébe.

Hiennek nincs ideje a fiúkra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.