Király Viktor jön be a vietnámi megasztárnak!

Cáfol - Magyar pasikkal is hálhat Hien!

A vietnámi származású, Magyarországon élő és zenei sikereket elérő Hien sokat árult el magáról - nemcsak azt, hogyan telt a nyara, de arról is beszélt, milyen pasikra gerjed és mennyire tud vietnámiul.

2009.10.16 11:30Tabu tv

Hien bevallotta, hogy ilyen pörgős nyara régen volt, mint az idei. Sikerült nyaralnia, vettek új családi házat is, amelyet a lehető legotthonosabban rendeztek be.

"A forgatáson Jáksó Lacit leptem meg az új dalommal, amelyet már ismerhettek, a "Túl szép"-et énekeltem."- mondta a Tabu Tv-nek Hien.

"Másodszorra voltam Olaszországban nyaralni és tök érdekes, hogy mégis más szemmel néztem csomó mindent. Az érdekessége, hogy ugyanazon a helyen voltunk, ugyanabban a szállodában... de mégis újdonságokat fedeztem fel! Mivel a legjobb barátnőm is velem volt, így még jobban éreztem magam. Meg most költöztünk Sopronból Budapestre, ahol abszolút minden más" - emlékezett vissza a tabutv.hu riportjában az énekesnő.

Hien azt is elárulta, hogy tizenéves létére barátnőikkel elmennek szórakozni, ahol nem iszik és nem fog tök részegen haza állítani, mert nem erről szól egy bulizás. Persze ilyenkor táncolnak, kikapcsolódnak és ezerrel pasiznak.

"Én vietnámi vagyok, és az a hír nem igaz, hogy a vietnámi lányok a magyar srácokkal nem létesítenek nemi kapcsolatot. Ez tévhit! Vietnám családnál a lány olyan gondolkodású sráccal jön össze, mint maga a lány, vagy hasonló mentalitású. De én nem tagadom meg a magyar pasikat, csak legyenek jó fejek! Kicsit sárgák, latinosak, spanyolosak a vietnámi fiúk"
– mondta el a tabutv.hu-nak a Megasztár énekese, különböznek a magyaroktól, ami nem baj.

"Azt tudni kell, hogy a magyar celeb srácok közül pedig vannak olyan csávók, akik jól néznek ki, de nekem nem jönnek be. Ám például Király Viktor most,hogy belegondolok nálam ő a nyerő" – osztotta meg a Tabu Tv nézőivel Hien.

Tudja meg: van ideje a fiúkra Hiennek?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.