Karatét gyakoroltak a megasztároson...

Mi történt? Hien megrugdosta Király Viktort!

Hien még nem nagylány, de már nem is gyerek - ezt ő fogalmazta meg így, a Whitney Houston hangutánzó koncert promóciós partiján. Olykor azért mégis túl keményen bánik a fiúkkal!

2009.11.14 08:55juj.hu

Hien szerint ő még nem nagylány, de már nem is gyerek. A csinos megasztár a Whitney Houston hangutánzó koncert promóciós partiján fogalmazott így a juj.hu kamerája előtt.

Valahol azért mégis a gyerekhez lehet közelebb, mert karaterúgásokat gyakorolt Király Viktoron, s amikor a riporter megkérdezte, hogy miért teszi ezt, azt válaszolta, hogy épp ehhez volt kedve.

Arra a kérdésre viszont, hogy iszik-e alkoholt, egyértelmű és határozott nemmel válaszolt.

Bár ó kóstolta, tudja mi az, de még természetesen nem iszik. Hiszen tizenöt éves. Viszont néha rugdossa Király Viktort. Kamasz...

Részletek kiderülnek a videóból!

Hien nem tagadja: világsztár akar lenni

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.