Veszélyes a volán mögött a sztár!

Mit művelt? Steiner Kristóf totálkárosra törte egy taxis autóját!

Nem a sofőrök mintaképe a szőke műsorvezető - Steiner Kristóf nem tagadja, rosszul vezet, és most úgy eltrafált egy taxist, hogy a kocsi totálkárosra törött...

2009.11.05 12:25ma.hu

Nagyon nem vezet jól a friss jogosítványos sztár. Már a szülei se boldogultak igazán a volán mögött - ismeri be Steiner Kristóf, akinek a minap egy karambol borzolta az idegeit. Ám a taxisét még jobban, akit eltalált.

A műsorvezető a budapesti Dessewfy utcából a Nagymező utcába akart behajtani, lassan ment, de nem látta be a kereszteződést, és oldalról belement egy taxisba.

A vétlen fél autójának a küszöbe is benyomódott, így totálkárosnak számít. A taxis nagyon mérges volt és káromkodott, Kristóf pedig igyekezett lenyugtatni és kérte, ne beszéljen így vele. Végül elrendezték a dolgokat, de a sztár nagyon sajnálja az esetet - mesélte a Napi Ásznak.

A Viva tv egykori műsorvezetőjének életében szerencsére pozitív dolgok is történnek mostanság. Kristóf hosszabb ideje él együtt orvosnak készülő párjával, Matan-nal.

A fiúk közt kezdettől fogva egyértelmű volt, hogy hosszútávra terveznek. Két éve már úgy gondolták, az összeköltözéssel egy felsőbb lépcsőfokra léptek.

Most ezt meg is pecsételték, a szőke sztár ugyanis eljegyzési gyűrűvel lepte meg a párját. A romantikus esemény a brit fővárosban történt.

Steiner Kristóf és Matan Londonban, a Covent Gardennél üldögélt egy üveg bor és egy doboz sütemény társaságában, amikor az egyik süti helyére a műsorvezető becsempészte a gyűrűs dobozt.

Amikor a párja megtalálta, nagyon boldog lett, és könnyek közt mondott igent. Kristóf elárulta, hogy nagy esküvőt szeretnének, a papírt az örökbefogadás miatt tartanák szükségesnek.

Egyébként szívük szerint New York-ban kötnék össze életüket hivatalosan, ha erre megkapják az engedélyt.

Kitárulkozik Steiner Kristóf!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.