A Popkirálynő gesztusai is lenyűgözték

Steiner Kristóf eufórikus állapotba került Madonnától

A Popkirálynő gesztusai is lenyűgözték Steiner Kristófot, aki szerint Madonna nagyobbat alakított nálunk, mint Bécsben. Steiner Kristóf talán a legnagyobb fanatikus Madonna-rajongó a hazai hírességek közül, de az énekesnő bécsi koncertje még neki is csalódás volt.

2009.08.24 19:20rtlbulvar.hu

Nem úgy, mint a Kincsem Parkban rendezett show, amit Kristóf a barátaival a kifutótól 3 méterre tombolhatott végig. Az ex-műsorvezetőnek ez volt a hatodik Madonna-koncertélménye.

– „ Nem vagyok az a típus, aki órákig vár arra, hogy a lehető legjobb helyet foglalhassa el egy koncerten, így az utolsó pillanatban érkeztem a helyszínre, nyolc órakor. Gold circle jegyem volt, tökéletesen láttam mindent, és onnantól kezdve, hogy megláttam a trónon Madonnát, teljesen fel voltam pörögve, nagyon intenzív élmény volt.” – mondta Steiner Kristóf az RTL Bulvárnak.

Az egykori tévés nem is érti, miért hergelte fel magát mindenki azon, hogy két órás csúszással indult a koncert, ami a turné többi állomásán sem volt másként. Szerinte ezt minden világsztár fellépésénél bele kell kalkulálni.

Madonna a tökéletes példa arra, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni. Szerintem nála nagyobb előadó nem létezik. Tisztelem és szeretem őt, spirituális vezetőnek tartom, aki mindig keresi a fejlődés útját és nem hatalmasodik el rajta az egója.” – tette hozzá Kristóf, akinek az énekesnő iránti rajongása 1992-ben kezdődött.

10 éves volt, és amikor meghallotta Madonna This Used To Be My Playground című dalát, hatalmas angol-magyar szótárral járt ki a strandra és fordította a dalszöveget.

Bár Kristófnak a bécsi koncert csalódás volt, mégsem akarta kihagyni a budapesti fellépést. Azt mondja, kíváncsian várta, hogy Madonnának az csak egy rossz este volt-e, vagy magát a műsort nem sikerült jól összeállítani.

Emellett az is érdekelte, hogy a magyar közönség hogyan reagál a Popkirálynőre. Kristóf saját blogjában is beszámolt a koncertről és arról, hogy nem érti a magyarok háborgását, miszerint Madonna nem magyarul köszöntötte rajongóit és hogy nem kommunikált a közönséggel.

Az énekesnő szerinte nagyon is emberi volt és apró gesztusai a rajongók felé, amikor elnevette magát a You Must Love Me alatt, többet értek a magyar szavaknál.

Kristóf egyedül a show dramaturgiáját nem tartotta tökéletesnek, de az új lemez nem is üzenetekről szól, csupán a szórakozásról.

Azt pedig megkapta Madonnától a Sticky and Sweet Tour budapesti állomásán.

Kristófot eljegyjezte a barátja!?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.