Londonban történt a "fiúkérés"

Steiner Kristóf eljegyezte meleg párját!

Valójában már két éve úgy gondolják, hogy megvolt az eljegyzés, amikor összeköltöztek - Steiner Kristóf és kedvese azonban csak most váltott gyűrűt, igen romantikus körülmények között.

2009.10.28 12:20ma.hu

Londonban jegyezte el párját, Matan-t az egykori műsorvezető - Steiner Kristóf a brit fővárosba utazott hosszú hétvégére a kedvesével. A Covent Gardennél ültek egy üveg borral és egy doboz süteménnyel, amikor Kristóf észrevétlenül becsempészte a gyűrűs dobozt az egyik süti helyére.

Matan magánkívül lett az örömtől, és könnyes szemmel mondott igent - mesélte boldogan a Viva egykori sztárja. Kristóf és párja nagy esküvőt szeretne, a papír pedig azért fontos számukra, hogy örökbefogadhassanak egy gyermeket.

A lagzit New York-ban tartanák, akkor, amikor kapnak erre engedélyt. A bejegyzett élettársi kapcsolatuk azonban már csak hetek kérdése - árulta el Steiner Kristóf a Napi Ásznak.

A Viva egykori műsorvezetője pár hónapja Izraelbe költözött, orvostanhallgató párja ugyanis odavalósi.

Steiner Kristófnak nagyon szimpatikus az ország, ahol az sem hátrány, hogy sokkal kevesebben szólják meg őket másságuk miatt - nyilatkozta korábban a sztár.

Kristóf Izraelből is magyar lapoknak dolgozik, mellyel, úgy érzi, valóra vált az álma - rengeteg cikket kell írnia, és olyan újságoknak, melyeknek mindig szívesen dolgozott volna.

Reggelente elkíséri Matan-t a munkahelyére, saját dolgait pedig elsősorban délután intézi - mesélte nemrég. Kora este a tengerparton sétálnak a párjával, vagy szórakozni mennek.

Kristófnak nagyon tetszik az éjszakai élet is, minden nap buli van. A szőke sztár angolul beszél, a héber nyelvvel persze még meg kell küzdenie.

Kedvese jövőre végez a tanulmányaival, és anyagilag is akkor fognak úgy állni, hogy már adoptálhatnának gyermeket.

Steiner Kristóf nemrég azt is elárulta, hogy Matan-nal már beadták már a szükséges dokumentumokat az örökbefogadáshoz, és izgatottan várják a visszaigazolást.

Tudja meg, minek a rabja Steiner Kristóf!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.