Szexért juttatásokat is elfogad...

Geronazzo Mária: Ez messze van a prostitúciótól

A nagyszájú asszony nem szégyelli, hogy a kölcsönös szimpátia okán nyújtott szexuális szolgáltatásokért juttatásokat is elfogad. Úgy véli, ez messze van a prostitúciótól. Mária szabadnak érzi magát, és buzgón gyűjti az élményeket...

2009.08.30 09:10ma.hu

Lulu néven hirdeti magát egy internetes oldalon Geronazzo Mária. A nem éppen szemérmességéről elhíresült hölgy az adatlapján részletesen leírja, milyen extra szolgáltatásokat vállal.

Geronazzo hirdetéséből kiderül, ha a megrendelő szeretné, akár az arcára is ül, sőt, különféle segédeszközök használatától sem riad vissza, és még csókolózik is, ha igény volna rá.

Az asszony, Mária szerint semmi szégyellnivaló nincs ebben.

- „Én leginkább élménygyűjtőnek nevezném magam. Több házasságon vagyok túl, két gyermekem van, és nem egyszerű élet a hátam mögött. Megengedhetem magamnak ezt a fajta szabadságot."- írja a Kiskegyed.

Mária elmondta, hogy néha elég neki a szexhez csupán a kölcsönös szimpátia is, így aztán az aktus után cserébe persze ajándékot vagy juttatásokat is elfogad.

De szerinte ez nem kurválkodás.

Mária testére lehetett licitálni?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.