Egy ingatlanügylet kapcsán használták ki a sztárt

Geronazzo Mária: Csak egy áldozat vagyok!

Az ország legnagyobb szájaként is ismert Geronazzo Mária hétmillióval tartozik. Ha nem tud fizetni, behajtási számlára kerül minden bevétele.

Erotikus képekben Geronazzo Mária! képgaléria

2009.07.16 15:45ma.hu

Geronazzo Mária hiába elégített ki kilenc férfit egy olyan pornófilmben, amelybe anyagilag ő is beszállt, az interneten annyian sem voltak kíváncsi „művészetére”, hogy az előállítás költségeit fedezzék.

Mária azonban többször is úgy nyilatkozott, hogy a film producerei tartoznak neki! Állítását azonban a másik oldal többször is cáfolta.- írja a Kiskegyed.

A végrehajtók most pedig több mint hétmillió forintot akarnak beszedni tőle! Geronazzo Mária szerint ő egyszerű áldozat, akinek kihasználták jóhiszeműségét egy ingatlanügylet kapcsán, ezért került most bajba.

Hogy miből fogja kifizetni azt a pénzt, amit más 20-25 év alatt törleszt lakáshitelként?

Most abban reménykedik, hogy hamarosan megjelenő könyvének bevételéből ki tudja majd fizetni tartozását.

Mária árulja a testét!?

A nő különben már megbánta, hogy kilenc fiúval bújt ágyba kamerák előtt. A Reggeli nézői ma reggel ugyanis Maria Geronazzót faggatthatták, a méretes szája miatt celebbé vált hölgy minden kérdésre válaszolt.

Többen kíváncsiak voltak arra, vajon miért vállalt Maria szerepet egy pornófilmben, ahol kis híján egy egész focicsapatnyi pasival huncutkodott. És vajon mit szóltak ehhez a gyermekei?

- Mintaanya voltam és vagyok, a gyermeknevelés nálunk őszinteségen és barátságon alapul. A filmre nem mondták, hogy hú, de jó ötlet, de rám bízták a döntést. A forgatást nem titok, a pénzért vállaltam, ez üzlet.

Megcsináltam, igaz, nem mondom, hogy még egyszer megtenném. Sőt, ezt a formátumot meg is bántam, nekem nem tetszett a film, nagyon egyszerű volt, nem pedig erotikus. Én voltam a buta, nem tudtam, hogy az erotikus és a pornó között mi a különbség. Egyébként nem volt benne semmi extrém, normális aktus volt. Ami nem normális, az az, hogy kilenc férfivel voltam együtt
.

Maria olyan kérdésekre is válaszolt, hogy mit és mennyi pénzért műttetett meg magán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.