Elkelt már a pornós sztár légyottja?

Geronazzo Mária testéért egy rohadt narancsot is kínáltak!

Geronazzo Mária testét két alatt árverezik el a neten! Az aukció most lezárult, Mária pedig elkelt. A bizarr pornófilmjéről híressé vált nagyszájú sztár úgy döntött, hogy egyszerűen áruba bocsátja saját testét, és aki megveszi, az egy pikáns és forró éjszakát tölthet el vele.

Pikáns képekben a gigantikus szájú Geronazzo Mária! képgaléria

2009.06.29 15:00ma.hu

A híresség elmondta, hogy új ötletét párkeresési formaként fogja fel szerinte ez a típusú ismerkedés egy új, bevállalós formája a randizásnak.

Mária különben nagy értékű ajándékokkal lesz gazdagabb akkor, ha elfogadja a licitálók ajánlatait!

Ahogy a Napi ász írja, Geronazzo Mária majd három ajánlattevő férfiből választhat, most úgy tűnik, hogy azt választja aki egy egymillió forint értékű gyémánt gyűrűt ajánlott fel a sztárnak.

Egy forró éjszakára licitáltak Máriával!

Van olyan jelentkező, aki egy egyedi szandállal akarja elcsábítani a nőt, a harmadik férfi pedig egy drága mobiltelefonnal akarja megnyerni Mári testét. – írja a Napi ász.

Az egykori pornós azt is elmondta, hogy akadtak olyan szemtelen emberek, akik egy rohadó narancsot ajánlottak fel a testéért…természetesen ezt visszautasította a sztár.

Igaz? Mária akár naponta hétszer is elélvez?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.