Magyar celebek, akik megmutatták!

Geronazzo Mária csupasz falak közt pucérkodik

Hihetelen panoráma, ötletes rakodóterek és 11 négyzetméteres kuckó... Steiner Kristóf ebben az apró lakásban boldog, Geronazzo Máriának ehhez 200 négyzetméter szükséges. Katus Attila pedig azért szereti saját lakását, mert a belváros szívében van.

18 éven felülieknek! Erotikus képeken Geronazzo Mária! képgaléria

2009.07.07 11:45rtlbulvar.hu

Attila immár két éve Otíliával, barátnőjével osztja meg ezt a 40 négyzetméteres budai lakást.

Ők a szekrény bővítését tervezik, Geronazzo Máriának azonban finoman szólva sincs gondja a helyhiánnyal... Ő ebben a 200 négyzetméteres budai bérlakásban él- egyedül.

És szigorúan csupasz falak közt.

Steiner Kristóf pár hónapja épp budai, Csillaghegyen lévő kertes házát cserélte le egy nagyságrendekkel kisebb kuckóra...

Geronazzo Mária tehát kényelmesen él…és ez a kényelem mindent megér neki.

A sztár azt is elárulta, hogy imádja az óriási teraszt, ahol akár meztelenül is napozhat, ha úgy tartja a kedve. A falon lógó képeket viszont nem kedveli, mivel fél attól, hogy leesnek.

Geronazzo Mária különben tele van tervekkel…hamarosan ugyanis héttől iskolán belül oktatja, hogy miként lehet Nőnek és Férfinak lenni!

Az egyhetes kurzus 160 ezer forintjába kerül a vállalkozó szellemű tanoncoknak, de a nagyszájú nő szerint ahhoz képest, hogy egy új ember távozik a kezei alól, ez meglehetősen kedvező ár.

Geronazzo, mint az iskola alapítója és egyben tanára is, azt ígéri, minden segítséget meg fog adni az egy hetes kurzusra jelentkezőknek. Ebben partnere Nina, a transzvesztita művész, aki asszisztensi munkát lát el az intézményben.

- "A koncepcióm az, hogy minden olyan nő vagy férfi, aki önbizalomhiányban szenved - akár a családja miatt, akár a volt férje, felesége, barátja miatt -, segítő kezekre találjon. Az első két nap pontosan erről szól: hogy kiürítjük egy kicsit a lelküket. Ez egy ilyen csoportos terápia, mint Amerikában. Öt és hét fővel fogok dolgozni, a jelentkezőket megtanítom majd kitárulkozni, és pozitív gondolkodásra fogom őket ösztökélni. Muszáj, hogy a túlélési ösztön felébredjen az emberekben" - mesélte Geronazzo.

Tudja meg mennyiért licitáltak Mária testére!?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.