Szóba kerülnek, akikkel megosztotta ágyát?

Geronazzo Máriáról filmet forgatnának az amcsik!

Mint arról korábban már hallani lehetett, a "nagyszájú asszony" nemcsak kis hazánkban tett szert hírnévre - Geronazzo Mária az amerikaiak figyelmét is felkeltette, nem is kicsit.

2009.08.03 11:30Fotó: mariageronazzo.hu

Miután néhány hónapja Geronazzo Mária elénekelte a Happy Birthday, Mr. President című dalt Barack Obama tiszteletére, Marilyn Monroe stílusában, a produkció felkerült az egyik videómegosztó oldalra, s több millióan látták.

Máriát meglepetésére felkereste telefonon egy Nicole nevű szerkesztő, aki elmondta, hogy érdekli őket az élete, és lehet, hogy készítenének róla egy filmet - adta hírül a Terefere.

Ha azonban a produkció elkészül, a filmben szó eshet majd azokról a férfiakról is, akikkel Máriának kapcsolata volt. Ezek közt több hazai híresség is van - árulta el a "nagyszájú nő" a Tereferében.

A lapnak Mária elmondta, nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de ki tudja, mit hoz a sors? Hiszen azt sem hitte volna, hogy az Obamát köszöntő klipje felkerült a CNN oldalára.

A filmmel mindenesetre egy időre ki lenne segítve Geronazzo Mária, hiszen a hírek szerint a végrehajtók több, mint hétmillió forintot akarnak kiszedni belőle.

Az asszony az ügyet annyival zárja le: megbízott valakiben, akiben nem kellett volna, kihasználták jóhiszeműségét, azt, hogy szívesen segít másokon - mesélte a Tereferének.

Geronazzo Mária megemlítette, hogy van egy barátja Angliában, aki, bár nem túl gazdag, igyekszik neki segíteni. Régóta barátok, nem hagyja őt magára a bajban.

Arra a kérdére azonban, miért nem él kint a barátjával, Mária úgy felelt: édesanyja és két gyermeke is Magyarországon él, de ő ki szokott menni pár napra havonta Angliába.

A gigantikus ajkairól ismert hölgy hamarosan tovább is marad, hiszen Londonban tervezi megnyitni iskoláját, önismereti tanfolyamát, melyen erotikát is oktat.

Hatalmas az érdeklődés, így várhatóan októberben megnyitja az iskoláját - mesélte terveit a Tereferében Mária.

Az asszony nem titkolta: Angliában élő barátja már feleségül is vette volna, de ő nem szándékozik négy házasság után ismét kimondani az igent. Ráadásul nem szerelmes - mondta el Geronazzo Mária a Tereferének.

Rohadt narancsot is kínáltak Geronazzo Mária testéért!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.