Férje egyáltalán nem örül új szenvedélyének...

Hajdú Péter dühös- Sarka Kata függővé vált!

Egészségre nem káros Kata szenvedélye, férje mégsem örül neki. Kata ugyanis még terhessége alatt szokott rá a szappanoperákra...A modell azonban egyedül van otthon hóbortjával, férjét meg kell kímélnie kedvenc sorozatsztárjaitól.

Így nézett ki terhesen Sarka Kata! képgaléria

2009.06.08 08:20ma.hu

Hajdú Péter párja terhessége alatt, mondhatni unalmában szokott rá a sorozatnézésre és Sarka Kata azóta sem tud szabadulni szenvedélyétől. – írja a Kiskegyed.

- "Reggel tíztől kezdem nézni a kedvenc szappanoperáimat, szám szerint hármat. Mentségemre legyen mondva, ezek között van krimi és egy vígjáték is. Naprakész vagyok mindegyikből. Sosem felejtem el: az egyik részre fél éve vártam, de közbe be kellett mennem a kórházba, mert megindult a szülés. Én viszont annyira akartam tudni, mi történt, hogy a tévé csatornánál kiírták nekem DVD-re, így megnyugodhattam, nem maradtam le semmiről. Peti megszokta már ezt a hóbortomat, egyedül azt kéri, ha itthon van, neki ne kelljen sorozatot néznie." - mesélte el Kata a Kiskegyednek.

Mint arról korábban írtunk, Katát immár harmadszor kereste meg két férfimagazin, ám egyelőre nemet mondott. Péter, Kata férje úgy gondolja egy anyukának már szabad vetkőznie…sőt!

- „Valószínűleg az is közrejátszott, az utóbbi hetekben fogytam egy óriásit. De nem lesz belőle semmi. Talán fél év múlva. Igazából később se szeretnék vetkőzni, nem szeretném, ha Peti vagy a Noémi szemére vetnék. Maximum azt tudom elképzelni, hogy fürdőruhában pózolok.”- mondta el több műsorban is Kata az elmúlt hetekben.

Sarka Kata egy reggeli műsorban történt beszélgetés során arra is kitért, sokkal jobban örülne, ha nem a dög unalmas vetkőzéséről kéne nyilatkoznia, hanem arról, a gyerek mellett tanul, mert idén diplomázni szeretne.

- „Most fogom befejezni a főiskolát. Noémi mellett nem könnyű. Éjszaka tanulok, ha van még energiám. Szerencsére olyankor nagyobbrészt alszik, nappal viszont csak öt percekre szundit el.”

Tudjon meg mindent Sarka Kata és Hajdú Péter szexuális életéről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.