Megtudtuk a frankót az énekesnőről!

Megtört! Erdőhegyi Brigi bevallotta: szingli!

Mostanában nagy a csend Erdőhegyi Brigi körül, a magánélete felől pedig még egészen kis nesz sem érkezett soha, mostanáig, hiszen úgy tűnik Brigi elgyengült, és kitálalt!

Erotikus képeken a szexis énekesnő! képgaléria

2009.04.07 14:00ma.hu

ATabu Tv riportere megtudta a frankót az énekesnőről: szingli, hisz a sorsszerűségben, és csillogó szemekkel keresi a nagy Ő-t.
 
- "Általában az én magánéletemről soha sincs szó, mert nem szoktam róla beszélni. Nálam teljesen tudatos hogy ezt a témát kerülöm. Persze néha egy-egy gyengébb pillanatában közlékenyebb az ember" - meséli Brigi a nagy hírzárlat okát.

Brigi új show-jában!

Erdőhegyi Brigi ennek ellenére annyit elárult, hogy jelenleg szingli, és várja az igazit. 

- "Hiszek a sorsszerűségben. Akivel találkoznom kell, azzal találkozom, így csillogó szemmel nézek a jövőbe" - mondta el az énekesnő a Tabu Tv riporterének. 

Minden esetre ajánlunk neki szőke herceget fehér lovon, vagy barna herceget egy Mercedes-ben, ahogy neki jobb!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.