Fellebbent a fátyol a titokról!

Hódít Erdőhegyi Brigitta vérpezsdítő produkciója!

Erdőhegyi Brigittát hónapokig nehezen, legfeljebb a próbateremben lehetett elérni, hiszen nagyon készült a nagy dobásra, amiről sokáig csak keveset lehetett hallani. Sokan találgattak, hogy mit talált ki a szőke szépség és csapata.

Brigi és Karsai Zita erotikus képei! képgaléria

2009.03.12 18:00ma.hu

Hónapokig készült, de megérte, hiszen nagyon népszerű a zenés-táncos műsor. A titokról a fátyol február elején lebbent fel. Az énekesnő boldog, hiszen az est azóta nagy sikerrel megy.
 
- " Nagyon izgalmas feladat volt egy olyan 1 órás show-műsort megkomponálni, ami ízelítőt ad a 20-as 30-as évek zenei és képi világából. Célom az volt, hogy egy élvezetes, lendületes, látványos, és változatos műsort hozzak létre. Na, meg hogy nem utolsó sorban egy korhű időutazásba részesítsem a közönséget." - kezdte mosolyogva Brigitta.
 
- " Ebben segítségemre van egy gondosan összeválogatott 7 fős tánckar és egy tökéletes helyszín, a budapesti Cotton Club korabeli orpheumterme. Olyan zenei és képi elemekkel dolgoztunk, ami a kor hangulatát markánsan prezentálja. Természetesen a különböző meghatározó stílusokhoz szigorúan, külön-külön más színpadkép tartozik, ruhában, fényben, hangzásban és látványban." - tette hozzá. 

A műsort lüktető swing, játékos chelston, step, jive, és az igazán lendületes kán-kán színesíti. A csodás, vérpezsdítő latin ritmusok sem maradnak el az esten és kifejezetten üdítően hat a mambo. Az estre a koronát a Szombat Esti Láz sztárjával Cseh-Szakál Tibivel előadott cha-cha-cha teszi fel. 

Természetesen a kínálatból nem hiányozhat az a pár olyan musical részlet sem, ami mára már ikonjaivá váltak ennek a korszaknak.
 
A közönség nagyon szívesen összekapcsolja őket ezzel az izgalmas világgal, mint pl: a legendás Cabaret musical betétdala a Money, money vagy a Chicago Cella tangója.

- " A 15 számból álló műsor alatt dalonként öltözünk át a táncosaimmal, hogy a végeredmény legyen friss, ropogós és korhűségével együtt mégis korszerű. "- jegyezte meg az énekesnő.
 
- " Köszönöm a kellemes estét. Valóban eredeti, igényes produkcióban lehet részünk, ami hangban, látványban egyaránt igazi egységet alkot és talán ettől olyan egyedi, egyedülálló és magávalragadó a műsor. "- áradozott az egyik néző, aki e-mailben juttatta el elismerő szavait a művésznőnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.