Cseh Szakál Tibor azonnal nyerő pozícióban volt!

Mi a vonzalom oka? Erdőhegyi Brigi táncosával tölti éjszakáit!

Közel másfél hónapja tölti együtt majd' minden estéjét Erdőhegyi Brigitta énekesnő valamint a televíziós táncos show-műsorból jól ismert Cseh Szakál Tibor. S hogy mi ennek a vonzalomnak az oka?

Erdőhegyi Brigi erotikus és szexis videója! képgaléria

2009.02.04 12:15ma.hu

A híres táncos és a különleges szépségű énekesnő egy castingon találkoztak. Erdőhegyi Brigi legújabb revü showjához keresett táncosokat, s Tibor egy közös ismerősük ajánlásával került a válogatásra.
 
- " Már láttam Tibort táncolni, ismertem a stílusát, így amikor megláttam a színpadon, szinte meg sem kellett mozdulnia, tudtam, ő lesz a tánckarom új tagja." - mosolygott Brigi. 

- " A Cotton Clubban találkoztam először Brigivel, de ahogy elkezdtük a közös munkát, azonnal egy hullámhosszra kerültünk." - vette át a szót Tibor. 

- " Remekül tudunk együtt dolgozni, balettos múltja miatt nagyon jól veszi az akadályokat, gyorsan haladunk. Sőt gyakran nekem kell kicsit őt visszafogni, annyira szigorúan veszi a próbákat."

Erdőhegyi Brigitta már hét éve koncertezik a belvárosi Cotton Clubban, ám most, hogy a szórakozóhely minden részletében megújult, ő is vadonatúj műsorral készült. 

Egész estés előadását vérpezsdítő táncelemek, látványos, elegáns kosztümök színesítik, a kor hangulatát érzékeltető filmrészletek teszik teljessé. 

Érdemes ellátogatni a '20-as, '30-as évek Amerikáját idéző belvárosi szórakozóhelyre, ahol az izgalmas műsor mellett svédasztalos vacsorával várják a jazz, a swing, a póker és a Casino szerelmeseit.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.