Nevet változtatott a perverz csábító

Kamaszfiút csábított el, de korábban kutyával szexelt a nő

Elsőre még az őt letartóztató rendőröknek sem tűnt fel, de röviddel később kiderült, hogy a nő, aki elcsábított egy fiatalkorú fiút, korábban egy másik államban, más néven már megsértette a törvényt: akkor kutyával fajtalankodott.

2015.05.06 16:02ma.hu
Brittany Sonnier (Fotó: Volusia Megyei Seriffhivatal)

Egyszer már lebukott a törvény előtt, ám hiába költözött új államba és hiába változtatott nevet, a jelenleg Floridában élő 23 éves nő csuklóján újra kattant a bilincs. A most Brittany Sonnier néven élő nőt az arizonai Lake Havasu Cityben azért állították elő 2012 novemberében, mert kiderült, hogy egy kutyával fajtalankodott, később azonban ejtették a vádakat. A nő volt barátja ugyanakkor 2013-ban az egyik újságnak elmesélte, hogy a nő bevallotta: mintegy tíz évre nyúlik vissza a kutyák iránti vonzalma, melynek során vaginális és orális szexre egyaránt sor került, továbbá nem tagadta, hogy izgalmasnak találja a vérfertőző kapcsolatokat. A pár nem sokkal ez a beszélgetés után szakított.

Az arizonai büntetőügy megszüntetése után Sonnier Floridába költözött, ahol Holly Hillben csábított el egy 15 éves fiút. A tiltott kapcsolatot a kamasz apja fedezte fel, aki megtalálta a páros között zajló, erkölcstelen üzenetekkel teli Facebook-csevegését - írja a NY Daily News. A nő eleinte tagadta a vádakat, de később beismerő vallomást tett, és azt is magára vállalta, hogy a tinédzserrel közösen sörözgettek és marihuánát szívtak. Amerikai sajtóinformációk szerint amikor a fiú megtudta, hogy állítólagos szeretője korábban rendszeresen szexelt kutyákkal, fizikailag rosszul lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.