Világéletében szerette a jó partikat

Diszkózva temették a buliőrült nagymamát

Miriam Burbank sosem volt átlagos nagymama, ami részben a fiatal korával magyarázható, de 53 évesen is szerette a bulikat. Épp ezért amikor meghalt, lánya különleges temetést szervezett.

2014.06.16 14:29ma.hu
Fotó: YouTube

A barátai szerint ha Miriam Burbank nem a tornácon ült egy doboz sör társaságában, akkor biztos, hogy valamelyik helyi bárban lehetett megtalálni, ahol fejest ugrott a szórakozásba és bulizásba. Az 53 éves asszony egész életében rajongott a New Orleans Saints futballcsapatért, imádott tarka színekbe öltözni, a körmeit pedig leggyakrabban barnára és aranyszínűre festette. Így hát amikor meghalt, lánya úgy döntött, a temetésén hozzá méltóan fognak megemlékezni a testben és lélekben egyformán fiatal nagymamáról.

A szertartás cseppet sem hasonlított a hagyományos temetésekhez, nem volt gyászzene, sírás-rívás, buli viszont annál több. Persze a bizarr elemekben sem volt hiány, magát az "ünnepeltet" - mert minek hívjuk egy buliban azt, aki a főszereplő? - egy asztalhoz ültették, az egyik kezébe egy szál cigarettát tettek, a másikba egy pohár whiskyt, és az elmaradhatatlan söre is ott volt mellette, aztán a gyászolók a diszkógömbök fényében táncra perdültek.

"53 évesen ment el, de nem egy átlagos 53 éves volt" - magyarázta a lánya, Zymora Kimball a furcsa temetést, de alighanem az elhunyt is nagyon élvezte volna, és ha látta fentről, biztosan örömmel nyugtázta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.