Valódi koporsók és valódi holtak a dekoráció

Kissé morbid: holtakkal együtt ebédelhetünk a temetőétteremben

Láttunk már néhány igazán furcsa díszítésű éttermet, de olyannal aligha találkoztunk, amelyben valódi holtak jelentik a dekorációt. Márpedig egy indiai vállalkozó most ilyen éttermet nyitott.

2014.03.24 10:06ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Halottak közt ebédelhetnek vagy vacsorázhatnak azok, akiket nem riaszt a tudat: egy indiai étterem tulajdonosa szerint a koporsók olyan nagy üzleti lehetőséget jelentenek, hogy nem hagyhatta kihasználatlanul. Az ahmadabadi Lucky Restaurant díszítését igazi koporsók adják, mivel egy régi muzulmán temető területén épült, és Krishan Kutti úgy döntött, nem akarja megbolygatni a sírokat.

Így hát csupán annyira nyúltak a koporsókhoz, hogy a föld felszínére emelték azokat, de meghagyták az eredeti helyükön, és közöttük állították fel az asztalokat. "A temető szerencsét hoz. A cégünk virágzik, amit ezeknek a síroknak köszönhetünk. Az embereknek egyedülálló élményt ad" - magyarázta a tulajdonos. A helybéliek ráadásul úgy beszélik, hogy a temetőben egy 16. századi szent is fekszik.

Az étteremben nagyjából egy tucatnyi sír található, mindet vasrács keríti körbe, és mielőtt reggelente kinyitnának, a pincérek végigtörölgetik az összes emlékhelyet és friss virággal díszítik fel. "Fontos, hogy tiszteljük a holtakat" - mondta Kutti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.