A menyasszony szerint a baba biztonságban volt

Botrányos esküvő: ruháján vonszolta az egyhónapos csecsemőjét

A menyasszony szerint semmi kivetnivaló nem volt a tettében, az esküvői fotók alapján azonban az internetes közösség hatalmas felzúdulással fogadta a ruhán bevonszolt baba ötletét.

2014.06.03 11:29ma.hu
Fotó: Facebook

Kapott hideget-meleget a menyasszony, aki az esküvőjén a ruhája fordain húzta be az oltárig az egyhónapos kisbabáját, de szerinte ezzel semmi gond nincs, mert a baba "biztonságban volt". Shona Carter-Brooks a múlt hónapban esküdött örök hűséget Johnathan Brooksnak a tennessee-i Ripley városában, az oltárhoz vezető út azonban tartogatott egy nagy meglepetést, amiről még a násznép sem biztos, hogy előre tudott. Az esküvői képeket aztán feltöltötte a Facebookra, ekkor szabadult el a kommentáradat.

A Nashville külvárosában, Jacksonban élő pár kislánya, Aubrey ugyanakkor a nő szerint teljes biztonságban volt, ráadásul "Krisztus oltalma alatt állt" - jegyezte meg az ifjú ara. Mint mondta, a ruha direkt úgy lett kialakítva, hogy arra rá lehessen fektetni a babát, a rájuk zúduló kritikákért pedig a médiát okolja, mondván, most már látja, hogyan működik, mert az embereknek mindegy, ki mit csinál, csak az a fontos, hogy valami negatívat mondjanak.

"A válaszom annyi, hogy azt tesszük, amit akarunk, amíg Jézus a mi oldalunkon áll, és minden rendben ment" - közölte a fanyalgókkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.