Őt is bevarrhatják

Táskájában rabolt csecsemőt a nővérnek öltözött nő

Ápolónőnek öltözve, kézitáskájában rabolt el egy csecsemőt egy amerikai nő Pittsburgh-ben, tettéért csaknem hatvan év börtönbüntetést is kaphat.

2014.04.08 12:53MTI

Röviddel a per kezdete előtt a nő beismerte bűnösségét. Vallomása szerint 2012 augusztusában nővérnek adta ki magát és elrabolt egy háromnapos csecsemőt. Az anyának azt mondta, hogy vizsgálatra kell vinnie a babát - közölte hétfőn a WTAE helyi televízió.

Az ügyészség szerint a 21 éves nő azt mesélte a barátainak, hogy nem sokkal korábban gyermeket szült. Családja azonban kételkedett a terhesség valódiságában és értesítette a rendőrséget a Facebook közösségi oldalra feltöltött fotókról, amelyekkel a nő fia állítólagos születéséről értesítette ismerőseit.

A hatóságok öt órával később egy irodaépület szekrényébe bújva találtak rá a nőre, karján a sértetlen csecsemővel.

Az ügyben június végére várható ítélet. A nőre akár 58 évnyi börtön és 115 ezer dolláros (mintegy 25,5 millió forintos) pénzbüntetés várhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.