Fényes nappal a női mosdóban estek egymásnak

Gyorsétteremben szexeltek, a vendégek füle hallatára

Botrány robbant ki az egyik angliai gyorsétteremben, ahol fényes nappal egy pár annyira egymásra gerjedt, hogy nem bírtak magukkal és a női mosdó padlóján kezdtek szeretkezni, nem kis hangerővel.

2013.03.28 07:37ma.hu

Az éhes vendégek kis híján sokkot kaptak, amikor meghallották a félreérthetetlen nyögéseket és hörgéseket az angliai Hatfield egyik bevásárlóközpontjában lévő gyorsétteremben. A felhevült párosra épp a "bohócos" gyorsétteremben tört rá az ellenállhatatlan gerjedelem, úgyhogy berontottak a női mosdóba, nem zavartatva magukat az étteremben hamburgerező vendégektől, akik között ráadásul tucatnyi kiskorú is volt.

"Szégyellniük kellene magukat, hogy ezt művelték, ez egy gyermek-étterem!" - háborgott az egyik 42 éves anyuka, aki 22 éves lányával és 10 éves fiával készült ebédelni. A 22 éves nő a saját szemével is látta, hogy a páros a padlón nyalja-falja egymást, hangos nyögésekkel tudatva egymással és a "nagyközönséggel" az elégedettségüket.

A párost a biztonsági személyzet szólította fel a távozásra - számolt be a Mirror című brit lap. Az étterem vezetősége egyúttal közölte, hogy teljes mértékben elítélik a házaspár viselkedését, hisz egy családi étteremben tették azt, amit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.