"Menj és keresd meg ott az apádat!"

Dühében a folyóba fullasztotta hat éves lányát

Örökös kérdezősködésével annyira feldühítette anyját egy hat éves kislány, hogy végül a nő mérgében az erős sodrású folyóba lökte az úszni nem tudó gyermeket. A lánynak esélye sem volt a menekülésre.

2013.03.11 07:29ma.hu

Belefulladt a szeszélyes sodrású, hol békés, hol kifejezetten vad sodrású folyóba a dél-kínai Fujian tartományban egy hat éves kislány, miután anyja belelökte a vízbe. Az úszni nem tudó Chen Ying egyfolytában az apja után kérdezősködött, aki egyébként éjszakai műszakban dolgozott. Egy idő után az anyja, Chen Zhenji megelégelte a faggatózást és a veszélyes folyóhoz cipelte a kislányt, majd belelökte a vízbe és azt mondta: "menj, keresd meg ott az apádat!"

Az austriantimes.at című osztrák hírhonlap a rendőrség közlésére hivatkozva annyit közölt, hogy az eset után a nő elmenekült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.