Bizarr fogadás lett a veszte a horgásznak

Beúszott a légcsövébe: megfojtotta a halászt az apró hal

Ártatlan tréfának indult, de tragédiával végződött néhány cimbora horgászkalandja, amikor egy kis méretű halba botlottak, amire fogadást kötöttek.

2012.11.23 15:29ma.hu

Annyira apró halat sikerült kifognia egy brazil horgásznak, hogy cimborái rögtön elkezdték cukkolni, majd végül egy bizarr fogadást ajánlottak, amelynek tétje nem ismert, de a feladat igen: a kérdés az volt, képes-e egy egész percen keresztül a fogai között tartani a sikamlós halat. Arra azonban egyikük sem számított, hogy alig teszi a szájába a halat, az ficánkolni kezd és lecsúszik a torkán - de nem a nyelőcsövében kötött ki, hanem a légcsövébe csusszant be.

A horgász azonnal fuldokolni kezdett, ám hiába sikerült pillanatok alatt kocsiba tenni és elindulni vele a másfél kilométerre lévő kórházba, már késő volt: az orvosok nem tudták megmenteni az életét - számolt be a brit Daily Telegraph.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.