Nem szándékos gyilkosságért ítélték el

Megfojtotta szeretőjét, aztán megfőzte a fejét

Szándékos gyilkosság helyett gondatlanságból elkövetett emberölésért kapott mindössze 39 hónap börtönbüntetést az a férfi, aki véletlenül szex közben megölte szeretőjét, aztán megfőzte a fejét.

2012.12.12 09:29ma.hu

Megdöbbentette a német közvéleményt, hogy mindössze 39 hónap börtönre ítélte a berlini bíróság azt a férfit, aki egy perverz szexuális játék során véletlenül megölte homoszexuális szeretőjét, majd feldarabolta a testét és megfőzte. A 37 éves Carsten Schmidt rendszeresen találkozott a nála 7 évvel idősebb barátjával, és gyakorta folyamodtak bizarr és veszélyes játékokhoz is szex közben.

A végzetes napon Michael Bach szokás szerint egy ragasztószalaggal zárta le Schmidt száját és orrát, a későbbi áldozat nem először kérte már ezt, ám úgy tűnik, ezúttal túl jól sikerült a szigetelés és az aktus közben a szerető megfulladt. Gyilkosa pánikba eshetett, emiatt döntött úgy, hogy eltünteti a holttestet: feldarabolta és elkezdte megfőzni, a fejét egy serpenyőbe tette és úgy "párolta".

Peter Faust bíró szerint azonban mivel eredetileg nem volt cél a gyilkosság, meglepően enyhe ítélettel zárta az eljárást. "Az áldozat önként vett részt rendszeresen a szexuális játékokban és el kellett fogadnia azt a kockázatot, hogy előbb-utóbb valami baj történik" - indokolta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.