Az erdő mellett kirándult a család

Anyja szeme láttára falta fel a leopárd a 2 éves kislányt

Nem tehetett semmit, csak kétségbeesetten próbált segítség után kiabálni az a nő, akinek a két éves kislányát a szeme láttára ragadta el egy leopárd a dzsungel szélén. FIGYELEM, FELKAVARÓ!

2012.11.21 15:29ma.hu

Tehetetlenül, üvöltve nézte végig egy indiai nő, amint két éves kislányát elragadja egy leopárd. A Mumbai közeli erdőszélen a kislány azért ment a bokrok közé, hogy elvégezze a kisdolgát, amikor lecsapott rá a fenevad. Az anya hiába próbálta elkapni a kicsit, esélye sem volt a ragadozóval szemben - számolt be a brit The Sun című napilap.

A gyermek - Usha Vinayak Yadav - épp belépett a bokrok közé, amikor felugrott a vadállat. Az eset sötétedés után történt és az erdő menti út azon a részen nincs kivilágítva - mondta el a rendőrségi szóvivő. Az anya egy darabig még megpróbálta megtalálni gyermekét, hátha megmentheti, de annyira sötét volt a dzsungelben, hogy szinte semmit nem látott. Később a nyomozók mintegy 300 méterre a tragédia helyszínétől leltek rá a kicsi karjára és fejére - ennyi maradt belőle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.