Egy halálos áldozat és négy sebesült a támadásban

Leopárd marcangolta a városlakókat

Egy embert megölt és négy embert megsebesített egy kelet-indiai városba beszabadult leopárd, mielőtt kábító lövedékkel sikerült ártalmatlanná tenni.

2012.01.09 13:29MTI

Az indiai Gauhátiba tévedt leopárd először egy háza előtt telefonáló 50 éves ügyvédre támadt, aki a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe. Ezután még négy embert megsebesített, az egyiknek a bőrét tépve le hajastól a koponyájáról.

A város vadvédelmi felelőse szerint a leopárdot, miután lecsillapították, a várostól 200 kilométerre nyugatra, egy vadvédelmi területen fogják szabadon engedni.

Természetvédők szerint az erdőterületnek a fakivágás miatti csökkenése az oka annak, hogy leopárdok lakott területekre tévednek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.