Az apró koponya buktatta le az anyát

A kutyája kaparta ki a kertben elásott csecsemőjét

Először egyszerű levescsontnak nézték a szomszédok a kutya új "játékszerét", ám amikor egy parányi emberi koponya is előkerült a földből, rádöbbentek az igazságra.

2012.10.31 09:29ma.hu

A hátsó kertjében temette el egy lengyel nő az újszülöttjét, akinek világra jöttéről senki sem tudott. Talán örökre homály borította volna a tettét, ha kutyája ki nem szagolja az elhantolt testet és nem kezd el boldogan ásni.

Ám az eb addig kapart, míg meg nem szerezte a csontokat. A szomszédok először azt hitték, csak egy egyszerű levescsonttal szaladgál, egészen addig, míg meg nem látták a piciny koponyát, ami kétséget kizáróan emberi fej maradványa volt. Azonnal hívták a rendőrséget - írta az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A nyomozók egyelőre azt próbálják kideríteni, hogy a baba élve született-e vagy holtan. A nő tettének okáról és arról, hogy mikor hozhatta világra a babát, nem számoltak be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.