"Adtam volna kölcsön, ha kéri"

Koporsót lopott, azzal készült Halloweenre

Ellopott három koporsót a szomszédjából egy nő, mert azzal akarta dekorálni a házát Halloween alkalmából. Most csak a rácsok mögül ijesztgethet, ha még van kedve.

2012.10.25 15:29ma.hu

Börtönre ítélték a 28 éves Michalina Illakowiczot, aki a szomszédjában működő temetkezési vállalkozótól ellopott három koporsót, állítása szerint azért, mert Halloween alkalmából partyt akart rendezni és ez remek kellék lett volna hozzá. A lengyel Kielce városában élő nő tagadja az ellene felhozott vádakat, de a bizonyítékok árulkodóak.

"Már évek óta szomszédok vagyunk. Egyébként engem is meghívott a partyra, és ha megkérdezte volna, biztosan kölcsönadtam volna a koporsókat" - mondta Tadeusz Prusek, aki értetlenül áll szomszédja tette előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.