Masszőzt rendeltek, szexet akartak

Kiugrott a negyedik emeletről, nehogy megerőszakolják

A negyedik emelet erkélyéről zuhant a mélybe és egyelőre még a kórházban próbálja kiheverni a sérüléseket az a masszőz, akitől a megrendelők nem egészen a szakszerű masszírozást várták volna.

2012.07.11 11:29ma.hu

Kivetette magát a negyedik emelet erkélyéről az a sportmasszőz, akit egy oroszországi, krasznojarszki lakásba hívtak dolgozni, ám valaki nagyon félreértett valamit, mert a helyszínen kiderült, hogy a megrendelő egészen más jellegű masszírozásra számított. Ráadásul a megrendelő nem is egyedül volt, egy egész csapat várt a masszőzre, azt remélve, hogy egy kiadós csoportszexben lesz részük.

A 27 éves nő azonban ezt nem akarta megvárni, és amikor a házigazda egy késsel kezdett fenyegetőzni, úgy döntött, a zuhanásban kevesebb a kockázat és kiugrott. Jelenleg kórházban ápolják, míg a 36 éves "megrendelő" ellen gyilkossági kísérlet vádjával indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.