Háromemeletes társasház vált rommá

Nagy buli volt: még a ház is összedőlt

Egy tucat ember szorult kórházi vagy kisebb orvosi ellátásra, köztük egy személy súlyos sérülésekkel, miután egy partyn összedőlt egy három emeletes épület.

2012.03.19 07:29ma.hu

2 embert kellett a mentőknek kórházba szállítani, egyiküket súlyos sérülésekkel, további tízen pedig kisebb orvosi ellátásra szorultak, miután egy party kellős közepén összeomlott egy New York-i háromemeletes épület. A Far Rockaway-en lévő magánlakásról egyelőre nem tudják, pontosan mi okozta a kis híján tragédiával végződő balesetet.

A helyi tűzoltók beszámolója szerint a harmadik emelet ráomlott a másodikra, egy ember csapdába esett, őt a tűzoltók szabadították ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.