Féltékenység tört a férjre

Levágta a felesége ujjait szex közben

Nem várt eredménnyel ért véget egy szokványosan induló házastársi hancúrozás: a szeretkezés egy pillanatában a férjre rátört a féltékenység és levágta neje ujjait.

2012.06.01 13:29ma.hu

Dührohamot kapott a 23 éves Xiao Qing, amikor feleségével egy örömteli pásztorórát készült eltölteni, a szeretkezés végül egészen drámai fordulatot vett. A kelet-kínai férfi neje ugyanis az extázis hevében egy másik férfi nevét sikoltotta, amitől - eléggé érthető módon - a férjben feléledt a gyanú asszonykája hűségét illetően.

Ez mással is megesett már, mondhatnánk, ám Qing nem épp szokványos módon rendezte le az ügyet: a féltékenységi roham közepette felkapott egy kést és levágta a 24 éves Zhou ujjait. A fiatalasszony szerencsére túlélte a támadást, de most válást tervezget - függetlenül attól, hogy valóban létezik-e az a másik férfi az életében, vagy valami megmagyarázhatatlan nyelvbotlás okozta a csonkítást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.