Vízimentőket kellett hívni a folyóban rekedteknek

Vízben maradtak a tűzoltók

Kínos blamázsba keveredtek a hamburgi tűzoltók, akik szó szerint az Elba vizén rekedtek, ráadásul kénytelenek voltak a vízirendőrséget is értesíteni, hogy kijuthassanak a partra.

2012.05.21 17:29ma.hu

Búvárrendőröket kellett hívniuk a gőzölgő fejű tűzoltóknak a németországi Hamburgban, miután az Elba folyón álló hajójukról az indítókulcsot bedobták a vízbe. A hajót nem vontatták partra, helyette a búvárok lemerültek a víz alá, hogy megkeresik a kulcsot.

Végül csaknem két órányi kitartó kutatás után sikerült az elveszett "alkatrész" nyomára bukkanni és újra lánglovasokat csinálni a hullámlovasokból. Az Austrian Times című internetes portál híréből az nem derült ki, hogy a kulcs hogyan vagy miért csobbant a vízbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.