Egy szálloda tetején csücsült a fenevad

Vérszomjas plüsstigrishez vonult ki a tűzoltóapparát

A földről nézve teljesen élethűnek tűnt az a tigris, amelyre egy szálloda tetején figyeltek fel a járókelők, így hát azon nyomban ki is hívták a tűzoltókat az életveszélyes fenevad ártalmatlanná tételéhez.

2012.01.24 11:29ma.hu

Amikor befutott a texasi Houston segélyhívó központjába a hívás, a tűzoltók a legrosszabbra készültek fel: a 911-et tárcsázó hívó arról tájékoztatta a diszpécsert, hogy egy két és fél méteres tigris trónol az egyik helyi szálloda tetején.

Hogy pontosan mekkora csapattal vonultak ki a vérszomjas fenevad ártalmatlanná tételére, arról nem szólnak a beszámolók, de azt tudni lehet, hogy legalább hat mindenre elszánt, bár remegő lábú hatósági ember jelent meg a helyszínen.


Amikor az emelődaruval megközelítették a továbbra is nyugodtan üldögélő állatot, akkor derült ki, hogy szerencsére semmiféle veszélyről nincs szó, csak egy tökéletes plüssutánzat hever békésen a tető peremén. A derék mentőcsapatot azonban nem kellett félteni, ők sem mentek a szomszédba egy kis átverésért: nem szóltak a földön álló kollégáknak, hogy mi a helyzet, úgy tettek hosszú botjaikkal, mintha ők kényszerítenék "távozásra" az állatot, ami "leugrott" a bámészkodó tömeg mellé.

A földi mentőcsapat egyik tagja aztán óvatosan megközelítette az állatot, ám az továbbra sem mozdult, így néhányszor megpaskolta a fejét. Végül hivatalosan is bejelentette: küldetés teljesítve, az állat ártalmatlan.

Azt egyelőre nem tudni, hogyan került fel az elhagyott szálloda peremére a játéktigris.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.