Titokban tartotta a zárdafőnöknő a terhességét

Felszarvazták Istent: ikreket szült az apáca

Mindvégig titokban tartotta terhességét egy zárdafőnöknő, de amikor eljött a szülés ideje, már nem volt visszaút. Az illetékes püspökség most a felelőst keresi, valószínűleg az egyik pap a "tettes".

2011.11.30 11:29ma.hu / manna.ro

Amikor nemrég egy szülés előtt álló nő sétált be a román fővárosban, Bukarestben található Pantelimon kórházba, senki nem sejtette, hogy hamarosan óriási botrány robban ki. A nő pont úgy nézett ki, mint bármelyik más terhes asszony, legfeljebb annyiban tért el a nagy többségtől, hogy ikreket várt.

A két kislányt császármetszéssel segítették a világra az orvosok, ám igencsak megdöbbentek, amikor az ifjú anyuka közölte: hallani sem akar a gyermekekről és nem kívánja felnevelni őket. Ekkor derült ki, hogy a nő valójában "álruhát" vett fel, számára a hosszú köpeny és a fityula a hétköznapi viselet, mivel ő nem más, mint az egyik kolostor 40 éves zárdafőnöknője.

Sebastiana Gatlanról senki nem sejtette, hogy teherbe esett, azt meg főleg nem, hogy mindjárt két élet is növekszik a szíve alatt, így aztán érthető a mérhetetlen felháborodás. Természetesen az illetékes püspökség is tudomást szerzett az esetről, de annak ellenére, hogy sajnálatukat fejezték ki, mégis elindították a vizsgálatot, hogy kiderítsék, kivel csalta meg a legszentebb vőlegényét az apáca. Nagy valószínűséggel az egyik pap szarvazhatta fel Istent.

Amíg viszont kiderül a turpisság, addig a püspökség igyekezett megnyugtatni mindenkit: imádkoznak a két újszülött és az anya egészségéért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.