Szexuálisan zaklatta a kolostor papját is?

Emberi koponyával szentelte a vizet az apáca

Többrendbeli botrányhőssé lépett elő egy Mehedinţi zárdát vezető ortodox apáca, írja a Libertatea napilap online kiadása.

2010.02.22 11:34manna.ro

A hét végén azzal botránkoztatta meg a Mraconia kolostorban tartózkodó egyházi személyeket, hogy emberi koponyával szentelte meg a vizet, és erről fényképek is készültek. Filoteia a fényképezéssel már-már ikonikus magasságokba kíván jutni: korábban egy apácának öltöztetett babával fotózkodott olyan helyzetben, amely erősen emlékeztet a Szűzanya a kisdeddel népszerű ikon "beállítására".

Az apáca magánerkölcse sem épp makulátlan, sőt: jelenleg a kolostor papja emelt panaszt ellene szexuális zaklatás címén. A pap azt állítja, a hölgy nyíltan meginvitálta az ágyába. A Filoteia felügyeletére bízott apácák közül pedig kettő panaszkodott arra, hogy meztelenül látogatta meg őket a cellájukban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.